Івано-Франківськ

Укрзалізниця запускає безкоштовний Wi-Fi у деяких поїздах

Wi-Fi доступний у 10 поїздах Hyundai, двох поїздах Skoda, двох поїздах Тарпан та двох поїздах з вагонами локомотивної тяги.

Укрзалізниця запускає безкоштовний Wi-Fi у деяких поїздах

Укрзалізниця запровадила безкоштовний Wi-Fi у деяких швидкісних поїздах, що дозволяє пасажирам користуватися інтернетом під час подорожі. Про це повідомили у пресслужбі компанії, пише ПІК.

За словами голови правління АТ “Укрзалізниця” Євгена Лященка, усі пасажири швидкісних поїздів відтепер мають доступ до інтернету через Wi-Fi.

“Ми зробили те, про що говорилося роками. Це було одне з пріоритетних завдань, адже в сьогоднішніх реаліях надважливо залишатися онлайн. Тож, подорожуючи, ви можете працювати, навчатися, спілкуватися з рідними та коханими. Дякую всій команді, яка нарешті зробила цей проєкт реальністю!”, – зазначив він.

Для підключення до Wi-Fi пасажири повинні вибрати мережу WiFi test на своєму пристрої та користуватися 1 Гб безкоштовного трафіку на швидкості 10 Мб/с. Після підключення відкривається сторінка бортового порталу з інформацією про подорож, електронним меню та можливістю залишити відгук про поїздку.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено