Івано-Франківськ

Пілінг для шкіри голови та його користь

Догляд за волоссям потрібно починати з основи, а саме з коренів.

dr forhair phyto fresh scalp scaler 50 ml 3 768x7641 1 scaled

Для посилення дії шампунів і доглядових засобів рекомендується регулярно використовувати пілінги для шкіри голови в домашніх умовах. Ця процедура допомагає глибоко очищати епідерміс від ороговілих клітин і бруду, позитивно впливає на стан шкіри та відповідно волосся.

В інтернет-магазині Shelfie можна купити корейські пілінги-маски для шкіри голови від перевірених брендів. Уся продукція доступна до замовлення зі швидкою доставкою по Україні. На сайті представлений широкий асортимент косметики для шкіри голови та волосся. Підібрати підхожий продукт можна з допомогою консультанта з урахуванням своїх потреб.

Переваги корейських пілінгів для глибокого очищення шкіри голови

Щоб мати блискуче та доглянуте волосся, недостатньо регулярно наносити на довжину маску чи кондиціонер. Догляд за волоссям потрібно починати з основи, а саме з коренів. Для цього й рекомендується використовувати гарні пілінги для шкіри голови. Знайти якісний пілінг нескладно у виробників із Південної Кореї.

Ось які переваги мають корейські пілінги для глибокого очищення шкіри голови:

  • дбайливо очищають шкіру від забруднень, не подразнюючи її;
  • зволожують, попереджають сухість, зміцнюють корені та стимулюють ріст волосся;
  • ефективно видаляють змертвілі клітини на поверхні шкіри та надлишок шкірного сала у фолікулах;
  • зменшують жирність шкіри голови, звужують пори;
  • надають охолоджувальний ефект;
  • стимулюють місцевий кровообіг та обмінні процеси в тканинах, пробуджують сплячі цибулини та забезпечують енергією клітини;
  • містять різноманітні природні компоненти, як-от бамбукова вода, ефірна олія м’яти перцевої, кофеїн, морська сіль, екстракт карликової пальми тощо.

Домашні пілінги для шкіри голови можна використовувати 2–3 рази на тиждень, однак частота може бути й іншою залежно від потреб і типу засобу. Пілінг можна наносити на шкіру частіше, якщо, наприклад, для щоденної укладки волосся використовуються спеціальні стайлінгові продукти. Проводити процедуру глибокого очищення варто під час миття голови.

dr forhair phyto fresh scalp scaler 50 ml 2 768x764 1

Каталог найкращих пілінгів для шкіри голови з Кореї

У каталозі інтернет-магазина Shelfie можна знайти пілінг для жирної шкіри голови, а також пілінги для сухої та чутливої шкіри. Продукти представлені від відомого бренду з Кореї — Dr.ForHair. У цього виробника можна знайти м’який пілінг для шкіри голови, який має високу ефективність: допомагає довше зберегти волосся чистим, додає прикореневого об’єму та дарує приємне відчуття прохолоди.

Корейські пілінги для шкіри голови можна розділити на такі групи:

  • Ензимні. Ензимний пілінг для шкіри голови відлущує відмерлі частинки шкіри завдяки ензимам, наприклад папаїну чи бромелайну. Такий засіб чудово підходить чутливій шкірі, адже не передбачає тертя. Ензими просто розщеплюють мертві клітини.
  • Кислотні. Кислотні пілінги для шкіри голови діють завдяки наявності у складі кислот. Ці засоби не мають дрібних частинок і не потребують втирання, легко змиваються.
  • Механічні. Механічні пілінги містять дрібні частинки, завдяки яким відбувається відлущування ороговілої шкіри. Це може бути, наприклад, морська сіль. Якщо потрібен регенеруючий пілінг для шкіри голови, можна вибрати саме такий варіант. Він також підходить для власниць жирного типу шкіри.

При виборі пілінгу для шкіри голови з кислотами, ензимами чи іншим складом варто орієнтуватися на свій тип шкіри та ціль використання.

dr forhair phyto fresh scalp scaler 50 ml 3 768x764 1

Купити скраб пілінг для шкіри голови в інтернет-магазині Shelfie

На shelfie.com.ua можна замовити пілінг для шкіри голови із саліциловою кислотою та іншу корейську косметику для волосся. Усі продукти ретельно підбираються, тому в асортименті доступні лише перевірені бренди та ефективні засоби з дієвим набором компонентів.

В інтернет-магазині Shelfie можна недорого придбати не лише пілінги, а й інші доглядові продукти для волосся. Привабливі ціни на більшість позицій забезпечені завдяки прямій співпраці з корейськими, європейськими та британськими брендами. Крім того, на сайті часто діють акції, з якими можна купити улюблений продукт ще дешевше. У кожному замовленні також можна знайти подарунки: кілька тестерів доглядової косметики.

Консультанти Shelfie завжди готові прийти на допомогу та підібрати найкращий пілінг для чутливої ​​шкіри голови або інший продукт залежно від запиту. Також вони можуть порадити, що вибрати для догляду за шкірою обличчя та тіла.

Купити професійний пілінг для шкіри голови чи інший продукт можна з доставкою по всій Україні: у Київ, Харків, Одесу, Запоріжжя, Чернігів, Дніпро, Хмельницький, Львів, Івано-Франківськ та інші міста. У Сумах можна забрати замовлення самостійно зі складу за попередньою домовленістю.

Замовляйте корейський пілінг для глибокого очищення шкіри голови на shelfie.com.ua, щоб мати чисте, доглянуте та гарне волосся.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено