Івано-Франківськ

Суд засудив до семи років ув’язнення 60-річного долинянина: що він зробив

За гратами чоловік опинився через цивільну дружину, яку згвалтував його роботодавець.

Суд засудив до семи років ув'язнення 60-річного долинянина: що він зробив

У Долині суд визнав винним 60-річного місцевого мешканця у побитті до смерті роботодавця. Чоловік свою провину не визнав і вважає, що удари не могли призвести до смерті потерпілого, пише ПІК.

Як йдеться у вироку суду, 30 листопада 2021 року обвинувачений прийшов додому до свого роботодавця разом з цивільною дружиною. В помешканні разом з господарем гостював також їхній спільний знайомий. Тоді ж між обвинуваченим та потерпілим на ґрунті ревнощів виник словесний конфлікт, під час якого останній умисно наніс потерпілому, який сидів на дивані, не менше семи ударів почергово кулаками правої в голову. Після побиття через три дні чоловік помер. 

“У судовому засіданні 60-річний долинянин свою провину не визнав. Розповів, що підробляв у потерпілого водієм, а його цивільна дружина – час від часу прибирала та готувала їжу потерпілому. Одного дня роботодавець попросив, щоб жінка прийшла до нього додому і допомогла закрутити консервацію. Через деякий час обвинувачений дізнався про зґвалтування, тож вирішив вивести свого роботодавця на «чисту воду»”, – повідомляє пресслужба Долинського районного суду.

Від родички обвинувачений дізнався, що його дружина намагалася скоїти самогубство через те, що потерпілий її зґвалтував. В суді дружина обвинуваченого розповіла, що вона теж завдала кілька ударів по тілу потерпілого – била його алюмінієвою ручкою від духовки по руках та по ногах. Експертиза показала, що ці удари не були смертельно небезпечними. А смерть чоловіка спричинили травми голови із масивними крововиливами.

Долинянину призначили сім років позбавлення волі.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено