Івано-Франківськ

У Коломиї досі не отримали дрони, які закупили ще в липні: у чому проблема

Міська рада стикнулася з проблемним постачальником.

У Коломиї досі не отримали дрони, які закупили ще в липні: у чому проблема

Наприкінці липня Коломийська міська рада оголосила закупівлю 20 дронів для 77-го батальйону територіальної оборони. Переможцем визнали ТОВ «Житомирську торгову компанію», яка запропонувала найнижчу ціну – 1 679 000 гривень. Восьмого серпня уклали договір, відповідно до якого всі дрони мали бути поставлені до 20 вересня. Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише ПІК.

“По цей день «мавіків» немає, умови договору порушені. Це жахлива ситуація, бо дрони військовим потрібні вже і зараз. В усному форматі з постачальником навіть була домовленість, що частина квадрокоптерів приїде швидше. Але ось який ми маємо результат”, – написав він.

Зважаючи на цю ситуація, міська рада вирішила оголосити нову закупівлю 20 дронів, щоб захисники їх отримали якомога швидше.

“Водночас ми не розриваємо договір з «Житомирською торговою компанією». Дрони чекаємо, але з урахуванням штрафних санкцій, які збільшуються за кожен день затримки. Якщо до кінця року ситуація не зміниться, то розбиратися будемо у судовому порядку”, – додав Станіславський.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено