Івано-Франківськ

DAN.IT – центр вашої успішної IT-карʼєри

Обирайте свою програму навчання для здобуття нової професії та отримуйте більше від життя і від кар'єри разом з DAN IT.

danit

DAN.IT — це міжнародний інноваційний освітній центр, який з нуля готує висококваліфікованих фахівців та допомагає їм успішно працевлаштуватися завдяки міжнародній експертизі.

На it курсы студенти отримують лише актуальні практичні знання під керівництвом топових викладачів, наставників та координаторів курсів.

Також з усіма працює менеджер з персоналу, який допомагає підготуватися до співбесіди, покращити резюме та дає рекомендації щодо того, над чим ще потрібно попрацювати.

Унікальна методологія

Була розроблена найкращими експертами з 5 країн. Її перевага – це командна робота над сильними сторонами кожного студента та підвищення його мотивації. Зі студентом у центрі працюють одночасно викладач, ментор, курс-координатор та HR.

З одного боку – навчання проходить на основі кейсів та практичних занять, без нудних лекцій та марної трати часу, що також є основою нашої методики. З іншого боку – студент має час, щоб розвинути свої особистісні навички та підготуватися до пошуку роботи

  • 7+ успішних років роботи
  • Світовий досвід (Україна, Азербайджан, Ізраїль та Метавсесвіт)
  • понад 1250 випускників щорічно
  • 73% працевлаштованих випускників
  • Освітній партнер IT Ukraine Association

6 thT

Наше головне завдання – готувати кваліфікованих затребуваних на ринку фахівців та допомогти їм успішно працевлаштуватися.

  • Міжнародний інноваційний освітній центр

З 2016 року відкривши центр у Києві, ми стали міжнародною компанією з українським походженням та багатонаціональною командою

  • Унікальна методологія навчання TELEM

Розроблена найкращими міжнародними експертами. На виході дає можливість отримувати цінні затребувані кадри після закінчення навчання

  • Інновації у світовій освіті

Поєднання проривних технологій Edtech, класичної освіти та унікального індивідуального підходу до кожного студента.

image 64bf6f614a53d6.71053214

Усе найкраще для кожного учня

DAN.IT education привносить інновації у сфері навчання та піклується, щоб кожен студент отримував максимально актуальні й практичні знання, а також зміг поринути у повноцінну атмосферу реалій роботи в різноманітних компаніях. Якість наших послуг завжди на найвищому рівні та є однаковою для всіх учасників, доказом чого є постійні рекомендації наших випускників.

Головні переваги:

  • Комплексне рішення для тих, хто хоче розпочати кар’єру в новій сфері або прокачати наявні навички
  • Практичні онлайн-заняття з провідними експертами
  • Навчання на реальних проєктах та створення власного портфоліо
  • Кар’єрний супровід та допомога з працевлаштуванням

Центр не тільки допоможе вам здобути нові навички, але й вдосконалити вже наявні у таких сферах як маркетинг, менеджмент, програмування, аналітика, тестування, well-being або бізнес.

У DAN. IT кожен знайде свою ідеальну програму навчання для обраної професії та зможе успішно розпочати нову карʼєру або ж прокачати скіли, що дозволять вийти на новий професійний рівень.

Наш центр не зацікавлений в тому, щоб ви отримали сертифікат тільки для галочки. Для нас важливо, щоб ви опанували актуальну професію та успішно працевлаштувалися одразу після закінчення курсу. Ми зі свого боку зробимо для цього все можливе!

3 14

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено