Івано-Франківськ

Ремонт амбулаторії в селі Остриня: інженер привласнив бюджетні кошти

Під час ремонту не було поставлене окреме медичне обладнання та невиконані деякі зовнішні роботи.
pryvlasnennya groshej

Corruption

Судитимуть інженера технагляду за привласнення бюджетних коштів під час ремонту амбулаторії сімейної медицини у селі Остриня Івано-Франківського району.

Договір із підрядником на виконання ремонту уклало Управління капітального будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації. Вартість робіт становила понад 5,2 млн грн, пише ПІК.

“Після завершення ремонту підрядник та інженер технічного нагляду підписали акт прийому-передачі виконаних будівельних робіт, до якого умисно внесли недостовірні відомості. Вони погодили звітну документацію із завищеними обсягом виконаних робіт. Зокрема не було поставлене окреме медичне обладнання та невиконані деякі зовнішні роботи”, – повідомляє прокуратура Івано-Франківської області.

Таким чином завдано збитків бюджету на понад 120 тис. грн, що підтвердили висновки судової будівельно-технічної експертизи.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено