Івано-Франківськ

ФУТЗАЛ. “Ураган” окресилив завдання на новий сезон Екстра-ліги

Напередодні старту футзального сезону 2024/2025 «дракони» поспілкувались з пресою.

461999524 941423884672056 6024417035564502611 n scaled

Учора, 2-го жовтня, відбулась передсезонна пресконфренція представників Народного футбольного клубу “Ураган” щодо старту нового сезону Екстра-ліги. З франківськими ЗМІ спілкувалися президент клубу Василь Костюк, головний тренер Юрій Іванишин та віце-капітан “драконів” Мар’ян Масевич.

Президент “Урагану” Василь Костюк розповів про «омолодження» гравців у новому сезоні:

“На новий сезон в основному зробили акцент на своїх футзалістах, вихованцях нашої футзальної школи. Дякую головному тренеру, тренерсько-адміністративному штабу, команді, що підготовчий період, збори, турніри ми пройшли, вважаю дуже добре, набралися фізичної сили, відповідного досвіду і ми будемо рухатись вперед та ставити задачі на новий футзальний сезон”. 

image 1

Говорячи про завдання на сезон 2024/2025, Василь Костюк відзначив вагомий прогрес у команді за період міжсезоння.

“Вже у перших трьох-чотирьох турах будемо бачити, як команда функціонує, наскільки вони психологічно готові виконувати поставлені на них завдання. Безумовно, що я і тренерський штаб розуміємо, що зараз ми не можемо ставити максимальні завдання на чемпіонство, але, безумовно, завдання на трійку лідерів ми будемо ставити перед командою. Без максимальних задач, тих, які, на мою думку, під силу команді виконатись, рухатись не можна.” підсумував Василь Костюк.

Натомість головний тренер «Урагану» Юрій Іванишин розповів про підготовку команди, підсумував зіграні товариські матчі та передсезонні турніри:

“Крайній турнір показав, що ми в першу чергу змагаємося самі з собою і ми себе перемагаємо. Тобто, ментально ми вже стали сильнішими. Це головне! Дуже багато нам треба удосконалювати, проте, станом на зараз, я вважаю, що ми рухаємось в правильному напрямку і вже зробили багато якісної роботи”.

image 2

Наразі триває підготовка до першого туру Чемпіонату України з футзалу сезону 2024/2025, який для «ураганівців» відбудеться на домашньому майданчику вже 11 жовтня.

“90% підготовки ми вже зробили, залишилось два мікроцикли до першої офіційної гри. Нам потрібно вдосконалити те, що ми робили добре, виправити те, що не дуже. І в наступну п’ятницю нас вже очікує перший матч домашній проти Луцького «Любарта», де ми будемо старатися потішити перемогою наших захисників, які на нулі за нас вболівають, та наших вболівальників” – додав наставник “драконів”.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено