Івано-Франківськ

На дорогу вискочив буйвол: у Львові врятували 18-річного хлопця, який потрапив у ДТП (ФОТО)

Хлопець не пам'ятає моменту зіткнення.

1 8682e982 scaled

Того ранку студент Львівської політехніки Максим Андрейко вирушав з другом із рідного містечка Угнів на навчання до обласного центру. Підвозив хлопців водій легкового авто.

Поблизу села Річки раптово на дорогу вискочив буйвол. Через погану видимість водій не встиг зреагувати. Він загинув на місці, повідомили у Львівській міській раді.

Максим опритомнів лише, коли на місце аварії прибули рятувальники. У хлопця сильно боліли голова та шия, а зуби були вибиті. Поруч лежав буйвол.

Автівка від зіткнення з твариною, вагою майже тонну, була у кюветі вщент розтрощена.

«Максим надійшов до нас через кілька годин після аварії із важкою черепно-мозковою травмою. Ми терміново провели комп’ютерну томографію, яка виявила вдавлений перелом лобної кістки. Через серйозність травми було ухвалено рішення про термінову операцію – потрібно було якнайшвидше забрати уламки кістки. Ми успішно виконали це втручання. Наразі у Максима є невеликий дефект в лобній кістці – розміром 2х2,5 сантиметри. Через місяць-два йому потрібно буде провести повторну операцію для закриття цього дефекту», – зазначив завідувач нейрохірургічного відділення лікарні святого Пантелеймона Остап Федорко.

Зараз Максим почувається ліпше, а лікарі відзначають позитивну динаміку. Вже на другий день після операції хлопець став самостійно пересуватися по палаті.

461274351 860535232838679 1417882486476928459 n scaled 1

Нагадаємо, 30 вересня на дорозі поблизу с. Річки Львівського району легковий автомобіль “Volkswagen passat” перекинувся у кювет.

У поліції зазначили, що 46-річний водій автомобіля наїхав на велику рогату худобу, яка раптово вибігла з лісу на проїжджу частину.

Внаслідок події загинув водій та травмувалися двоє пасажирів

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено