Івано-Франківськ

На Прикарпатті начальниця ЦНАПу незаконно “здала” в оренду понад 55 гектарів землі

Держслужбовиці повідомили про підозру.

zemlya 1

Начальниця одного із Центрів надання адміністративних послуг Букачівської селищної ради, яка за сумісництвом виконувала функції державного реєстратора, незаконно “здала в оренду” земельні ділянки площею 55,0247 га. Ці землі – паї, призначені для ведення сільськогосподарського товарного виробництва, що перебували у власності громади.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Начальниця ЦНАПу незаконно внесла записи до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, а саме про право оренди земельних ділянок.  Таку махінацію 34-річна фігурантка провернула, маючи на руках рішення сесії на розробку технічної документації на цю ділянку. Однак цей документ не дає жодних підстав для внесених нею змін”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок таких незаконних дій посадовиці земельні ділянки громади передані в оренду одній із приватних агрофірм на 7 років.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили фігурантці про підозру за ч. 3 ст. 362 Кримінального кодексу України. Йдеться про несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в комп’ютерах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваній – до шести років позбавлення волі.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено