Івано-Франківськ

Службова недбалість: у Франківську повідомили про підозру інженеру технагляду

Інженер допустив розтрату бюджетних коштів під час нагляду за будівництвом школи.
tehnichnyj naglyad za budivnytstvom

Фото ілюстративне

В Івано-Франківську повідомили про підозру інженеру технагляду через недбалість якого розтратилися 1,7 мільйона гривень під час будівництва школи.

“За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Окружної прокуратури міста Івано-Франківська викрито та повідомлено про підозру інженеру технічного нагляду за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст.367 КК України)”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Слідство встановило, що колишній начальник відділу Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області допустив розтрату бюджетних коштів під час нагляду за будівництвом школи в Тисменицькому районі.

Він не перевірив обсяги та об’єми виконаних будівельних робіт та підписав акти із неправдивими відомостями щодо переліку робіт та використання будівельних матеріалів. Ці документи стали підставою для перерахування підряднику бюджетних коштів.

Експерти встановили, що вартість робіт, які фактично не були виконані, але були включені до звітних документів, склала близько 1,7 мільйона гривень.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено