Івано-Франківськ

Зеленський прокоментував вихід ЗСУ з Вугледара

Президент Володимир Зеленський назвав цей крок правильним.

630 360 1727957821 416

Президент Володимир Зеленський назвав правильним вихід українських Збройних сил із Вугледара: це, за його словами, дало можливість зберегти життя бійців.

Про це він заявив під час спільної пресконференції з генеральним секретарем НАТО Марком Рютте у Києві, передає “Укрінформ“, пише ПІК.

“Без відповідної зброї ми не можемо зупинити Російську Федерацію. Тоді, коли вони руйнують позиції наших бійців, треба берегти їхні життя, бо вони важливіші, ніж будь-які забудови. Це наші люди, це громадяни України. Тому дуже правильно, що вони відходять і можуть зберегти себе. Заради держави, заради своєї героїчної служби. Це абсолютно правильні кроки”, – сказав Зеленський.

Зеленський також додав, що спостерігається відставання у поставках зброї.

“Україні потрібне посилення позицій на фронті, щоб ми могли отримати посилення тиску на Росію заради реальної, справедливої дипломатії. Тому ми потребуємо достатньої кількості і якості зброї, у тому числі далекобійної, з якою, на мою думку, партнери уже затягують”, – сказав президент.

Нагадаємо, другого жовтня українські підрозділи вивели з Вугледара «з метою збереження особового складу і бойової техніки, зайняття положення для ведення подальших дій».

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено