Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: ворог просунувся біля чотирьох населених пунктів

Протягом минулої доби на фронті відбулось 142 бойових зіткнення.

FB IMG 1728019860652 scaled

Російській окупанти просунулися біля Цукуриного, Катеринівки, Колесниківки та у Торецьку.

Про це повідомляє Deep State.

Сили оборони України протидіють ворогу та завдають йому втрат.

“П’ятнадцять ударів по районах зосередження особового складу і ОВТ противника завдали за минулу добу ракетні війська та артилерія Сил оборони, до того ж уражено два склади пально-мастильних матеріалів, артилерійську систему, засіб ППО та станцію радіоелектронної боротьби”, – інформує Генштаб ЗСУ.

Генштаб повідомляє про ситуацію на напрямках:

  • На Харківському напрямку ворог чотири рази проводив наступальні та штурмові дії в районах Стариці та Вовчанська.
  • Кількість бойових зіткнень за добу на Куп’янському напрямку досягла одинадцяти. Сили оборони відбивали атаки окупантів в районах Синьківки, Курилівки, Піщаного, Вишневого, Петропавлівки та Першотравневого.
  • На Лиманському напрямку наші війська зупинили 13 атак противника. Основні зусилля загарбники концентрували в районах населених пунктів Макіївка, Новосадове, Торське, Дружелюбівка, Греківка та Дронівка.
  • Одну атаку неподалік Спірного відбито Силами оборони на Сіверському напрямку.
  • Шість спроб загарбників просунутись уперед поблизу Часового Яру, Андріївки, Білої Гори та Ступочок українські воїни зупинили на Краматорському напрямку. Ситуація контрольована. Ворог діяв за підтримки авіації – бив КАБами у районі Часового Яру.
  • Авіація агресора завдала бомбардувань по районах населених пунктів Катеринівка, Дружба та Клебан-Бик на Торецькому напрямку, до того ж ворог дев’ять разів намагався просунутися вперед у районі Торецька, Дачного та Неліпівки.
  • 30 атак, таку кількість за минулу добу відбито нашими захисниками на Покровському напрямку. Ворог намагався просунутись неподалік Сухої Балки, Гірника, Променя, Новоторецького та Крутого Яру. Основні ж зусилля ворог зосереджував в районах Миколаївки та Селідового, де відбулось відповідно дев’ять та сім боєзіткнень.
  • Сили оборони продовжують стримувати ворога на Курахівському напрямку. В районах Новоолександрівки, Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки, Трудового, Воздвиженки, Антонівки та Катеринівки окупанти 23 рази намагалися прорвати українські оборонні рубежі.
  • Три атаки противника зупинено нашими оборонцями в районі Богоявленки та одну – поблизу Максимівки, що на Времівському напрямку.
  • На Оріхівському напрямку ворожі підрозділи двічі намагались просунутись в районах Кам’янського та Новоданилівки.

У Генштабі додають, що Сили оборони України продовжують ведення операції на Курському напрямку. За минулу добу ворог завдав по своїй же території один ракетний та чотирнадцять авіаударів, застосувавши 30 керованих авіабомб; окрім того здійснив майже 300 обстрілів.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено