Івано-Франківськ

Як часто потрібно мити собаку: поради ветеринара

З настанням сезона брудних лап багато власників вважають, що їхні собаки потребують частішого миття.

Як часто потрібно мити собаку: поради ветеринара

Ветеринар Amir Anwary стверджує, що багато власників не знають, скільки разів треба насправді купати своїх собак. За його словами, їх не варто купати так часто, пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Він радить дотримуватися простого правила: помножте кількість разів, коли ви зазвичай миєте свого собаку, на п’ять. Наприклад, якщо ви купаєте собаку щотижня, це означає, що ви можете відкласти наступне миття до п’яти тижнів”, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до його слів, собаку можна мити лише раз на три місяці. Однак за потреби його можна купати раз на місяць. Часте миття, особливо щотижневе, може призвести до видалення природних олій зі шкіри собаки, що негативно вплине на здоров’я та якість шерсті.

Деякі власники висловили незгоду, зазначаючи, що їхні собаки мають кращий вигляд, коли їх миють частіше. Можна сказати, що кожен собака унікальний і потреби в догляді за ним можуть варіюватися залежно від породи, віку та способу життя. Якщо у вас є сумніви щодо частоти миття вашого вихованця, краще проконсультуватися з ветеринаром.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено