Івано-Франківськ

Студенти ІФНТУНГ прийняли участь в ювілейній “SPE ATCE 2024” у США

Цьогоріч у ювілейній щорічній технічній конференції та виставці «ATCE 2024», яка відзначила 100-ліття інновацій, співпраці та прогресу в нафтовій і

photo 2024 10 15 08 24 15 2 scaled

Цьогоріч у ювілейній щорічній технічній конференції та виставці «ATCE 2024», яка відзначила 100-ліття інновацій, співпраці та прогресу в нафтовій і газовій  промисловості та пройшла в Новому Орлеані (Луїзіана, США), взяли участь з когортою  представників міжнародного Товариства інженерів-нафтовиків (SPE) офіцери Івано-Франківського студентського відділення SPE – студенти Інституту нафтогазової інженерії Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Дмитро НАЩОЧИЧ та Микола МАРКЕВИЧ, які, до слова, представляли не лише університет, але й Україну.

Ця знаменна подія віддала належне видатним досягненням, інноваціям і внеску окремих людей й організацій, які просували нафтогазову галузь вперед. Велику увагу на заході приділили досягненням сьогодення та формуванню майбутнього енергетичної галузі.

photo 2024 10 15 08 24 16 2.jpg

Участь у Конференції стала для обох студентів важливим етапом у професійному та особистому розвитку, відкриттям нових горизонтів та можливостей в нафтогазовій інженерії. Цей технічний форум став платформою для нових контактів з експертами галузі та студентами з усього світу, для обговорення й домовленостей щодо майбутніх спільних проектів з іншими студентськими відділеннями SPE з різних країн.

В рамках Конференції студенти взяли участь у подкасті «Oil & Gas Upstream», де розповіли про виклики, з якими стикаються студенти під час навчання під обстрілами, за відсутності світла чи в зруйнованих та пошкоджених приміщеннях університету. Цей подкаст став нагадуванням про стійкість українських студентів та важливість підтримки нафтогазової освіти в Україні в ці важкі часи.

Після завершення конференції учасники з ІФНТУНГ відвідали Техаський університет TAMU, де поспілкувались з професором Томом БЛЕСІНГЕЙМОМ про важливість їхньої спеціальності в теперішній час.

На офіцерів Івано-Франківського студентського відділення SPE  ювілейна конференція «ATCE 2024» справила надзвичайне враження. Вони одностайні у відгуках, що цей досвід надихає їх до подальшого розвитку, а отримані знання та контакти стануть надійним  фундаментом професійного шляху.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено