Івано-Франківськ

Як прикраси можуть змінити загальний стиль

Не варто нехтувати можливістю доповнити вбрання прикрасами.

AD_4nXcj1PndMJJKsX-0bdnKL3WRWM8G-Dg1lf9ZqrrTaTsRf2WamDxYwQepiTmR2KF9x57lkJne9MvhLafpvAW3EYHZ8lpm1MHkXfRd4fXNbI0Eh-ruK8zxYO16ZseYynrezazvX1akuGkWazK_byDYd5nd-YU2?key=_FvIipL7oZVhJYSG4C81KA

«Найкращі друзі дівчат — діаманти». У популярному вислові є частка правди. Прикраси відіграють велику роль у формуванні образу. Вони можуть підкреслити статус і бездоганний смак власниці. Також аксесуари здатні розповісти про її захоплення та хобі. А ще правильно підібраний комплект вдосконалить найпростіший образ, додавши йому пікантної родзинки. Тому недооцінювати прикраси — велика помилка. Розповімо більше про те, як прикраси впливають на образ.

Елегантність у деталях

Від аксесуарів залежить повнота образу — вони можуть як завершувати його, так і зіпсувати. Наприклад, жінка в залі в спортивному костюмі та з масивними перлинними сережками має не дуже доречний вигляд. А кольє з бісеру на дорого вдягнутій бізнес-леді зводить нанівець усі старання зі створення іміджу ділової людини.

Прикраси мають поєднуватися з одягом, макіяжем і зачіскою і не впадати в очі:

  1. Сережки підбирають за типом обличчя і з нагоди.
  2. Каблучки та браслети в одному образі мають поєднуватися між собою і з сережками.
  3. Намиста й ланцюжки — в простому виконанні.

Яскраві та масивні прикраси потрібно підбирати дуже обережно, тоді як вишуканий мінімалізм — завжди вдалий вибір.

Поміркованість

Гарнітури, які складаються з кольє, сережок і каблучки, вийшли з моди. Тому слід обережно надягати «комплекти». Маленькі кільця у вухах, «цвяшок», що прикрашає пірсинг, і тонкий ланцюжок — цього цілком достатньо.

Кольорове поєднання

Якщо аксесуар яскравий, то він має ідеально вписуватися в образ. Золотий перстень із рубіном підходить до червоної вечірньої сукні. Срібло зі смарагдом можна носити із зеленим діловим костюмом і сірими туфлями. Обирати срібло потрібно під одяг холодних відтінків — чорного, блакитного. Золото пасує до одягу теплих кольорів — червоного, коричневого.

AD_4nXe32zoC3wbU8bl092cM4g221vjwkTtW5pDSdRevN6YX0DRTV_mWEW1XsEtf5W2noUu1VyxQAC_48biHxDm0ok39fCNcOE14h3wYHyWyLdCHdF4BVWefwawxlolPx1amIzekD8TLDN6k9dN0LnDwakr5tE3VC9-ybXGUtLgwVA?key=_FvIipL7oZVhJYSG4C81KA

Перли — на вечір

Популярна жіноча прикраса — перлове намисто. Стилісти радять одягати його на «вихід», тобто в театр, на концерт симфонічної музики, до ресторану. Ідеальний вигляд має маленьке намисто. Довгий ювелірний виріб викликає сумніви в натуральності та часто має недбалий вигляд. У повсякденному житті носити перли не слід. З діловими костюмами та блузками цей аксесуар «губиться». Найкращий акомпанемент для нього — вечірня сукня з глибоким декольте.

Как сделать ожерелье своими руками: мастер-класс по изготовлению стильных и  красивых колье

Біжутерії — ні

Багатьом молодим дівчатам подобається біжутерія. Обираючи її як аксесуар, важливо не переборщити, щоб не отримати ефект «новорічної ялинки», яку прикрасили всім, що трапилося під руку. Гарний вигляд має чорний шнур зі сріблястим кулоном, одягнений поверх чорної футболки. Така прикраса додає образу готичного характеру. Чого точно слід уникати під час купівлі біжутерії, так це виробів зі стразами та блискітками. Вони мають вульгарний вигляд.

Висновок

Не варто нехтувати можливістю доповнити вбрання прикрасами. Вони мають підходити до місця, часу та загального характеру образу. Важливо пам’ятати, що навіть наймодніша і найдорожча прикраса здатна зіпсувати образ, якщо підібрана неправильно.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено