Івано-Франківськ

Представники ТОВ “Констанза” завітали до Калуської міськради: про що домовилися?

Надважливо, щоб надавач послуг централізованого постачання ТОВ «Костанза» якомога швидше розпочав опалювальний період.

464348245 581320127752825 3025385768292885811 n 1 scaled

Ранок п’ятниці 25 жовтня розпочався з важливого діалогу між міський головою Калуша Андрієм Найдою із арбітражним керуючим ТОВ «Костанза» Віталієм Глеваським та його помічником Павлом Танчиним.

Під час зустрічі обговорили всі механізми, які має вчиняти керівництво ТОВ «Костанза» для запуску опалювального періоду. Як і очікувалося, наразі є великі проблеми в юридичному полі, розповідає ПІК.

Представники компанії пообіцяли якомога оперативніше їх вирішити, щоб, як мінімум, на найближчі вихідні розпочати роботу над подачею теплоносія в систему магістральних та міжквартальних теплових мереж.

«Сподіваємося, що всі ці обіцянки будуть виконані вчасно, але, безсумнівно, тримаємо цю ситуацію на контролі. Продовжуємо вести перемовини з державними органами влади та правоохоронними органами. Надважливо, щоб надавач послуг централізованого постачання ТОВ «Костанза» якомога швидше розпочав опалювальний період!», – резюмував Андрій Найда.

Нагадаємо, частина мешканців Калуша може залишитися без опалення. Принаймні все йде до того, адже Калуської ТЕЦ не придбала вугілля, а гідравлічні випробування мереж й досі не розпочалися.

Як бути іншим мешканцям, якщо  Калуська ТЕЦ все ж не запуститься? І чи має місто план «Б» на такий випадок? Дивіться у нашому сюжеті:

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено