Івано-Франківськ

На Київщині та Прикарпатті вилучили підакцизних товарів на понад 15 млн грн: яка причина (ФОТО)

Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить понад 15 млн грн.

photo 2024 10 28 09 57 31 scaled

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області припинили розповсюдження контрафактних підакцизних товарів на території Івано-Франківщини та Київщини.

Про це повідомили у Бюро економічної безпеки, пише ПІК.

“Група осіб організувала переміщення електронних сигарет в пунктах пропуску Львівської та Волинської областей поза митним контролем. Підакцизна продукція потрапляла на територію України від постачальника, що знаходиться на території однієї з країн ЄС”, – йдеться у повідомленні.

Одноразові електронні сигарети та нікотиновмісні рідини для електронних випаровувачів продавали у групах в месенджері «Telegram». Замовлення кінцевим споживачам відправлялось поштою.

Детективи БЕБ провели обшуки на території Київської та Івано-Франківської областей. В результаті обшуків в транспортних засобах, складах та за адресами проживання фігурантів вилучили понад 27 000 тисяч електронних сигарет, рідини до них, пристрої для електронних випаровувачів тощо.

 

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 201-4 Кримінального кодексу України. Наразі призначили низку судових експертиз.

Довідково:

  • Контрафактні товари – товари, що містять об’єкти права інтелектуальної власності, ввезення яких на митну територію України або вивезення з цієї території є порушенням прав інтелектуальної власності, що охороняються відповідно до закону.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено