Івано-Франківськ

У потязі, який курсує через Прикарпаття, з’являться повноцінні обіди (ФОТО)

Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.

photo 2024 12 30 11 05 53

“Укрзалізниця” запускає в тестовому режимі повноцінні обіди на чотирьох поїздах.

З цього тижня розпочинають тестування харчування на таких рейсах:

  • №351/352 Київ — Кишинів
  • №95/96 Київ — Рахів
  •  №29/30 Київ — Ужгород
  • №4/3 Запоріжжя — Ужгород

“Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання”, – зазначають у компанії.

Страви можна обрати прямо під час подорожі. Їх вартість: від 170 до 190 гривень.

Провідники зазначених поїздів запропонують:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курку з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов з яловичиною.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено