
На Прикарпатті фахівці Держпродспоживслужби у листопаді перевірили 175 шкіл, у 103 із них виявили порушення санітарного та харчового законодавства. На деякі заклади склади чотири приписи, іншим керівникам шкіл направили 99 рекомендаційних листів.
Під час моніторингових обстежень особливу увагу приділяли:
- постачанню до закладу освіти якісних та безпечних харчових продуктів,
- дотриманню умов та термінів зберігання як сирих, так і готових харчових продуктів,
- дотриманню технології приготування страв на харчоблоках,
- санітарно-гігієнічним та протиепідемічним вимогам,
- контролю за веденням необхідної документації та аналізу виконання норм харчування дітей.
Крім того, в листопаді 2025 року спеціалісти Держпродспоживслужби в області провели
356 бесід з працівниками харчоблоків та відповідальними особами за надання послуг харчування.
Читайте також у ПІК:
Оперативні новини у TELEGRAM