Приготування глазурі – нескладний процес, але потрібно враховувати нюанси, передає ТСН.
Ділимося декількома порадами, які допоможуть вашій глазурі вийти ідеальною:
- Для глазурі краще використовувати цукрову пудру, а не цукор.
- Щоб глазур міцно трималася і не стікала, вона повинна мати консистенцією сметани.
- Якщо все ж вона вийшла занадто рідкою, можна її загустити, додавши 1 ст. л. цукрової пудри. Якщо навпаки, глазур здається занадто густою, можна додати до маси чайну ложку молока, або навіть води.
- Щоб глазур рівномірно лягла на поверхню паски, перед тим, як її нанести, обмажте верхню частину паски джемом. Тоді поверхня буде гладкою і блискучою.
- Глазур краще наносити шарами. Спочатку один шар, після того, як він висохне, наступний.
- Для збиття білкової глазурі використовуйте охолоджені яйця та сухий міксер.
- Щоб прибрати бульбашки повітря з глазурі, просто перед покриттям пропустіть готову глазур через ситечко.
- Білкову глазур наносіть на паску одразу після її приготування, але не на гарячу. Для нанесення глазурі потрібно почекати, поки паска охолоне.
- Наносити глазур на паску можна силіконовим пензликом. Можна занурити виріб у миску з глазур’ю. Можна полити паску зверху глазур’ю, попередньо поставивши її на решітку.
- Щоб паска виглядала яскравішою, до білої глазурі можна додати харчові барвники.
- Якщо глазур шоколадна, після її нанесення випічку потрібно поставити до холодильника для застигання глазурі.
Читайте також:
- Не черствіє понад місяць: космацька паска прикрашена давньоукраїнськими символами (ФОТО)
- Великодній кошик: у скільки українцям обійдеться паска, яйця та буженина
- Чи варто мити запаковану зелень з магазину та як правильно її вибрати – поради
- Краще їх уникати: які рослини не варто садити на своєму городі
- Просто покласти у морозилку замало: як правильно заморожувати м’ясо
- Стало відомо, як зберігати м’ясо без холодильника
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram
Читайте нас у тг