Івано-Франківськ

Полуницю з Коломиї смакують уже сьогодні

Попри не часті сонячні дні на Прикарпатті, спокусливі ягоди червоніють з кожним днем.

Допис про свою полуницю розмістив у групі Типова Коломия Іван Ковбаснюк, пише ПІК.

98005370 1737282056434946 3370354643551911936 nPolunytsya

Polunytsya 2

Іван  не став розписувати принади полуниць, бо про все свідчать світлини.

Тим часом МОЗ  зазначає, що згідно з дослідженнями, полуниця має антиоксидантну та протизапальну дію. Антиоксиданти запобігають окисленню крові та стінок судин, тож полуниця знижує ризик серцево-судинних хвороб. Її компоненти також підвищують чутливість клітин до інсуліну, покращують стан пацієнтів з метаболічним синдромом і навіть знижують ризик раку ротової порожнини, стравоходу та простати.

Читайте також:

Музей історії міста Коломиї добре працює дистанційно

Екзотика по-тлумацьки: люди садять картоплю, а пан Богдан – картопляне дерево (фото)

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено