Івано-Франківськ

Прикарпатці погрожують вбивством

Жінка тривалий час отримує погрози sms-повідомленнями від колишнього.

Сьогодні, 22 липня, до обласної прокуратури в Івано-Франківській області звернулася жінка із двома дітьми та просила захисту для себе і своїх дітей.

Про це повідомляє Галицький кореспондент, пише ПІК.

Йдеться про жінку, яку в 2018 році громадянин Туреччини взяв у заручники, через відмову поновити з ним стосунки. Його засудили на чотири роки позбавлення волі. Однак жінка подала апеляцію і вимагає більш суворого покарання.

«Ухвала йде у поліцію і вона забезпечує захист. Документи відправляються поштою, або це може зробити сама особа, щодо якої мав би застосовуватися захист. Через те, що документи йдуть довго, інформація лише тепер потрапила по правоохоронців», – зазначив прокурор Безрукий, який мав би проконтролювати виконання ухвали.

Жінку вимагає захисту від поліції. А також, щоб стосовно замаху на її вбивство розпочали слідство, оскільки зловмисник перебуває у СІЗО і звідти надсилає смс-повідомлення із погрозами.

«Поки він у СІЗО – їй почали приходити від нього смс-повідомлення із погрозами. Потім до неї прийшов невідомий чоловік, який повідомив, що сидів у СІЗО і там чув, що її колишній шукає виконавця вбивства», – зазначає Котик.

Прокурор пояснив, що документи стосовно замаху на вбивство відправили в Городенку ще 10 чи 11 числа Укрпоштою, і вони ще досі не дійшли туди.

196d07a4 8268 4ba6 855a 202d8d11069b

Фото Галицький кореспондент

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено