Івано-Франківськ

Сніданки народів світу з ПІК: перуанське севіче

Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.

Сьогодні пропонуємо читачам ПІК один з найпопулярніших сніданків Перу – севіче, або маринована риба з овочами.

Depositphotos 35802141 m 2015

Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:

  • лимонний сік (щоб залити рибу + 2 столові ложки);
  • 1 столова ложка ворчестерського соусу;
  • 50 мілілітрів томатного соку;
  • 300 грамів філе білої риби;
  • 2 червоні цибулини;
  • петрушка і кінза;
  • оливкова олія;
  • 3 помідори;
  • табаско.

Спочатку потрібно нарізати рибне філе на великі кубики та викласти в скляну ємність. Рибу потрібно залити лимонним соком і залишити на 30 хвилин, після чого треба злити маринад.

Помідори потрібно нарізати дрібними кубиками, цибулю – півкільцями. Після цього варто змішати овочі з маринованою рибою. До суміші треба додати свіжий лимонний сік, ворчестерській соус, табаско, подрібнену зелень і томатний сік. Страву необхідно перемішати і залишити ще на 15-20 хвилин.

Перед подачею, севіче треба заправити оливковою олією і викласти закуску на листя салату. Страву можна прикрасити скибочкою лайма. Севіче добре смакує з кукурудзою чи рисом. Смачного!

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено