Сьогодні пропонуємо читачам ПІК один з найпопулярніших сніданків Перу – севіче, або маринована риба з овочами.
Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:
- лимонний сік (щоб залити рибу + 2 столові ложки);
- 1 столова ложка ворчестерського соусу;
- 50 мілілітрів томатного соку;
- 300 грамів філе білої риби;
- 2 червоні цибулини;
- петрушка і кінза;
- оливкова олія;
- 3 помідори;
- табаско.
Спочатку потрібно нарізати рибне філе на великі кубики та викласти в скляну ємність. Рибу потрібно залити лимонним соком і залишити на 30 хвилин, після чого треба злити маринад.
Помідори потрібно нарізати дрібними кубиками, цибулю – півкільцями. Після цього варто змішати овочі з маринованою рибою. До суміші треба додати свіжий лимонний сік, ворчестерській соус, табаско, подрібнену зелень і томатний сік. Страву необхідно перемішати і залишити ще на 15-20 хвилин.
Перед подачею, севіче треба заправити оливковою олією і викласти закуску на листя салату. Страву можна прикрасити скибочкою лайма. Севіче добре смакує з кукурудзою чи рисом. Смачного!
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, Instagram , Youtube та Telegram
Читайте також:
Читайте нас у тг