Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, пише ПІК.
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби щодня проводять моніторинг закладів громадського харчування. На минулих вихідних працівники управління перевірили 275 закладів громадського харчування, з яких працювали лише 199. Весілля проводились в 59 закладах. В 34 встановили порушення протиепідемічних норм (58 %).
Наразі можна спостерігати зменшення кількості порушень в порівнянні з минулими моніторингами. В управлінні також нагадали карантинні вимоги котрі належать до населених пунктів “помаранчевої” зони, а саме забороняється:
- проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більше ніж 100 осіб та більше однієї особи на 20 кв. м площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі);
- діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів;
- робота після 24-ї та до 7-ї години розважальних закладів (нічних клубів), а також ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдальнь, кафетеріїв, буфетів тощо, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;
- відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більше ніж 20 осіб, крім закладів дошкільної та загальної середньої освіти;
- проведення закладами охорони здоров’я планових заходів з госпіталізації, крім визначених випадків;
- діяльність спортивних залів, фітнес-центрів;
- приймання дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку;
- оздоровлення та відпочинок дітей за межами зазначеної території.
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте також: