Івано-Франківськ

Чи збираються закривати українсько-польський кордон?

Українсько-польський кордон збираються закрити? Нещодавно в мережі з'явилася така інформація.

Наразі офіційної інформації про закриття українсько-польського кордону немає. Про це повідомляє Польський інформаційний портал, пише ПІК.

Насправді не було жодної мови про те, аби зараз закрити кордони не лише для туристів, але й для усіх українців, які дотепер могли виїжджати до Польщі.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, коментуючи цю ситуацію, сказав, що все буде залежати від кількості хворих на коронавірус, а поки що ці цифри тільки збільшуються. Про це глава МЗС розповів в інтерв’ю “Главкому”.

“Тому поки все залишається “в руках коронавірусу: ростуть цифри — кордони закриваються, падають цифри — кордони відкриваються”, – сказав Кулеба.

“Ситуація насправді далека від стабільності і те, що на вулиці світить сонце і хочеться безтурботно насолоджуватися життям, — це дуже оманливе враження. Зараз весь світ рухається в цій логіці – спираємося суто на цифри. Але коли світ визнає, що ми не можемо зовсім зупинити коронавірус, то прийде усвідомлення, що слід вчитися з цим жити, тоді це стане тригером для зміни підходу. Тобто тоді, можливо, цифри не будуть визначальними”, — підсумував очільник МЗС.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено