Івано-Франківськ

В обласній раді Івано-Франківщини – спалах коронавірусу

В Івано-Франківській обласній раді виявили високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію.

В обласній раді, а саме у виконавчому апараті багато працівників захворіло на Covid-19, Про це повідомив голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, пише ПІК.

“Про причини годі судити. Адже, попри всі системно вжиті заходи протиепідемічної безпеки, наша діяльність носить публічний характер і передбачає регулярний контакт із великою кількістю людей – проведення засідань комісій обласної ради та інших робочих органів, сесійні засідання, спілкування із виконавцями документів та представниками інших органів влади, робота із постійними відвідувачами тощо”, – зазначив Олександр Максимович.

Також голова обласної ради додав, що тести зробили майже всім працівникам з приводу конкретного випадку захворювання. Є люди, які відчували деякі дисфункції в організмі й не знали, що вже підхопили вірус. А є такі, що вже деякий час переносять хворобу безсимптомно.

До слова, обласна рада продовжить працювати у штатному режимі. Однак, безпосередні ділові контакти зі співробітниками апарату обласної ради просять обмежити.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено