Івано-Франківськ

На Прикарпатті місцеві дороги відремонтують до кінця вересня

В області за планом відновлюють об’єкти, пошкоджені червневою стихією.

Про це йшлося на онлайн-нараді голови обласної державної адміністрації Віталія Федоріва, пише ПІК.

“Ремонт всіх місцевих доріг, який фінансується за рахунок державної субвенції, буде завершений до кінця вересня. За рахунок субвенції із Державного бюджету місцевим бюджетам в області проводиться ремонт на 78 об’єктах”, – сказав очільник ДП «Дороги Прикарпаття» Андрій Сазонов.

В цілому ремонт йде непогано, однак керівники Галицького, Рогатинського, Богородчанського районів виставили зауваження щодо темпів виконання ремонтних робіт на дорогах.

Наразі роботи завершено на 19 об’єктах, ще на 26 ділянках автодоріг триває ремонт.

«Від початку року освоєно понад 180 мільйонів гривень із коштів субвенції. Підрядними організаціями виконано роботи із експлуатаційного утримання доріг та поточного дрібного ремонту на загальну суму 34,5 млн грн., із капітального – на суму 145,8 млн грн.», – зазначив Андрій Сазонов.

Слід додати, що на утримання та ремонт доріг загального користування місцевого значення області передбачено 523 225,3 тис. грн., з яких на капітальний ремонт – 423 225,3 тис. грн. та експлуатаційне утримання і поточний дрібний ремонт – 100 000,0 тис. грн. Заплановано здійснити ремонт на 61,11 км доріг загального користування місцевого значення.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено