Івано-Франківськ

Сніданки народів світу з ПІК: мексиканське тако

Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.

Сьогодні пропонуємо читачам ПІК один з найпопулярніших сніданків Мексики – тако, або кукурудзяні коржики з фаршем.

 мексиканське тако рецепт від ПІК

Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:

  • 1 авокадо;
  • 4 помідори;
  • 5 грамів кінзи;
  • 4 кукурудзяні коржі;
  • 2 болгарських перці;
  • 1 червона цибулина;
  • 5 мілілітрів соку лайма;
  • 50 мілілітрів соусу “Сальса”;
  • 450 грамів фаршу з яловичини;
  • 200 грамів консервованої квасолі.

Перше, що потрібно зробити, так це обсмажити фарш з яловичини. В фарш варто додати сіль, перець і улюблені спеції за смаком. Овочі та зелень варто добре промити. Болгарський перець необхідно очистити від насіння та нарізати тоненькими смужками. Помідор, авокадо та цибулю також краще порізати на тонкі частинки.

Кукурудзяні коржі варто змастити маслом і запекти в духовці на решітці при 190 градусах протягом 4 – 5 хвилин. Тим часом варто дрібно нарізати кінзу та викласти до решти інгредієнтів, разом з квасолею. Кожен кукурудзяний коржик треба наповнити фаршем і скропити соком лайма. Мексиканське тако готове, сміливо подавайте таку страву своїй сім’ї. Смачного!

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено