Сьогодні пропонуємо читачам ПІК рецепт одного з найсолодших сніданків Венесуели – кесільо, або яєчно-вершковий флан.
Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:
- 3 яйця;
- 0,5 стакана цукру;
- 1,5 стакана вершків;
- 1 столова ложка рому;
- 6 столових ложок води;
- 1 банка згущеного молока;
- пакетик ванільного цукру.
Спочатку потрібно приготувати цукрову карамель. Для цього в каструлі треба розтопити цукор у воді, постійно помішуючи. Як тільки карамель стане золотавого кольору, суміш необхідно зняти з вогню та одразу залити у форму для випікання. Після цього в блендері варто змішати всі інші інгредієнти. Суміш треба збивати на максимальній швидкості 20 секунд, не доводячи до появи бульбашок.
Масу потрібно вилити у форму поверх карамелі. Після цього треба накрити форму фольгою та помістити в розігріту до 175 градусів духовку на годину. Перевірити, чи страва готова, можна зубочисткою. Кесільо не має бути рідким. Готовому десерту потрібно дати охолонути.
Далі кесільо треба перекласти на плоску тарілку. Для цього потрібно легенько відділити десерт від форми за допомогою ножа, накрити форму тарілкою та швидко перевернути догори дриґом. Смачного!
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте також: