Івано-Франківськ

Лікар Мазько попередила про смертельну небезпеку ковбаси

Нітрити, які використовують для надання продукту рожевого кольору, викликають рак.

senfil.net 1508141182 1508141212

Про смертельну небезпеку ковбаси попередила лікар-гастроентеролог Інна Мазько в інтерв’ю “КП”, пише ПІК.

На її думку часте вживання ковбасних виробів може негативно позначитися на здоров’ї людини через сумнівний склад деяких ковбас.

“М’яса в ковбасі, в кращому випадку, до 40%. Причому часто це м’ясо низької якості, субпродукти, перемелені хрящі і т.д. Решта – соя, крохмаль, желатин, харчові добавки, підсилювачі смаку, фарбники”, – розповіла Мазько.

За її словами, нітрити, які використовують для надання продукту рожевого кольору, викликають рак. А фосфати, що містяться в ковбасі, провокують розвиток остеопорозу і рахіту.

Тому Мазько порекомендувала людям, що страждають від хвороб шлунка і кишечника, повністю відмовитися від вживання ковбаси. Здоровим же людям, які люблять цей продукт, також необхідно дивитися на склад ковбасних виробів. Однак краще приготувати домашню ковбасу з натуральних інгредієнтів.

Про смертельну небезпеку ковбаси попередила лікар-гастроентеролог Інна Мазько.

Читайте також:

Українка везла з Польщі 400 банок рибних консервів (ФОТО)

Ваш гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено