Івано-Франківськ

Де в Україні найвищий ризик заразитися коронавірусом

Про ризики нагадав українцям міністр МОЗ Максим Степанов.

fc83d25679dc210ca1ad36eef0ee3698

В Україні відвідування кафе, барів і ресторанів значно підвищують ризик заразитися коронавірусів. Тому заборона щодо роботи закладів громадського харчування в Україні на час локдауна з 8 по 24 січня, виправдана, пише ПІК з посиланням на слова міністра охорони здоров’я Максима Степанова у четвер, 24 грудня, на сайті МОЗ у Фейсбук.

“Ми знаємо, як буде рости захворюваність, які чинники впливають на зростання. Доречно було б взагалі не проводити святкування по ресторанах, ризик інфікування в закладах громадського харчування є найвищим”, – сказав глава МОЗ.

Також Степанов нагадав, що план МОЗ щодо карантинних заходів завжди показував свою ефективність, а перший локдаун допоміг звести першу хвилю тих, що заразилися коронавірусів до мінімуму.

За цих обставин виглядає дещо дивною інформація про те, що:

“23 грудня Кабінет міністрів України вніс зміни до постанови, яка визначає обмеження у зв’язку з епідемією коронавірусу. Зміни дозволяють закладам харчування працювати до 7 години ранку 1 січня — а не до першої ночі, як раніше”?

Читайте також:

У Тернополі відкрили новий корпус для хворих на коронавірус (ФОТО)

Статистика коронавірусу на Прикарпатті (ТАБЛИЦЯ)

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено