Івано-Франківськ

Брошнів-Осаду очолив Тарас Манорик

Вчора, 24 січня відбулися вибори голови Брошнів-Осадської громади.

Брошнів-Осаду з відривом 641 голос очолив Тарас Манорик. Про це новий очільник громади повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, пише ПІК.

Брошнів-Осаду з відривом 641 голос очолив Тарас Манорик

“Шановні жителі Брошнів-Осадської територіальної громади! Я щиро дякую Вам за виявлену довіру і запевняю Вас, що зроблю все, щоб виправдати Ваші сподівання. Тим, хто сумнівався в мені, запевняю, що час розставить все на свої місця. Вибори закінчились, настав час об’єднатись і всім разом працювати для блага нашої громади”, – написав пан Тарас.
За посаду голови об’єднаної територіальної громади боролися троє кандидатів Роман Іванів, Тарас Манорик та Богдан Мельник.
Нагадаємо, що попередній голова ОТГ Назарій Іванів відмовився від посади голови громади на користь депутатського мандату в обласній раді.
Як свідчать джерела ПІК у Брошнів-Осаді, активність Назарія Іваніва у агітації за брата Романа, можливо, й нашкодила його просуванню до перемоги на виборах: частина виборців так і вважає, що пан Назарій їх зрадив, тому його агітація спрацювала з точністю до навпаки.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено