Івано-Франківськ

У Брошнів-Осадській громаді триває голосування за нового голову: брат стоїть за брата (ФОТО)

Попердній очільник громади повідомив про порушення та звернувся до людей - прохає прийти на дільниці.
140586347 1344225285913206 5273285375871744757 o scaled

У Брошнів-Осадській громаді, на шести виборчих дільницях, обирають сьогодні нового голову ТГ. Попередній – Назар Іванів, досі закликає мешканів прийти проголосувати, повідомляє ПІК.

“Шановні жителі Брошнів-Осадської територіальної громади! Будьте свідомими й активними ! Прийдіть будь ласка на виборчі дільниці щоб зробити свій вибір! Саме від Вас залежить майбутнє нашої громади !”, – пише Назарій Іванів на своїй сторіні у Фейсбук.

Іншої інформаії щодо вибирів, у тому числі в сомережі, наразі немає. Тільки ДСНС області , як писала ПІК, повідомляла, що на виборчих дільниях Переріслянської, Брошнів-Осадської та Єзупільської територіальних громад, де відбуваються вибори з 8 години ранку, рятувальники забезпечують пожежну безпеку та виставили 12 пожежних постів.

Як відомо, у Брошнів-Осадській територіальній громаді Назарій Іванів 25 жовтня 2020 року був обраний головою на новий термін, але відмовився від посади, бо став депутатом обласної ради.

Сьогодні, на повторних виборах, він підтримує кандидатуру рідного брата Романа Іваніва, тож стежить за перебігом голосування. Вранці пан Назарій розмістив на своїй Фейсбук-сторінці відео допис про начебто порушення.

“Ось як працює команда опонентів… Василь Сокирко (колишній помічник екснардепа Диріва ) підвозить людей з дільниці… це грубе порушення ! Саме таким методом здійснюється підкуп виборців, коли люди голосують, а потім сідають в машину, щоб прозвітувати за “правильне” голосування і отримати свою винагороду …”, – писав Назарій Іванів.

Нагадаємо, що на посаду голови Брошнів-Осадської ТГ зараєстровані троє кадидатів: Роман Іванів, Богдан Мельник, Тарас Манорик. За виборчими дільницями нараховується 8633 виборці.

Читайте також:

Вибори у Брошнів-Осаді: на посаду голови просувають рідного брата попередника

Які документи повинні мати з собою прикарпатці для призначення субсидії

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено