Івано-Франківськ

В Україні зафіксували ще одну смерть після щеплення від COVID

У Чернівцях помер чоловік, якого раніше вакцинували від коронавірусу.

56402871 401

24 березня о 07:10 в міській клінічній лікарні №3 м. Чернівці зафіксовано смерть провізора аптеки військового госпіталю. Міністерство охорони здоров’я висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого”, – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, причина смерті – гострий мозковий інсульт. Чоловік мав важкі хронічні серцево-судинні захворювання, діабет та інші супутні хвороби.

За інформацією департаменту охорони здоров’я Чернівецької області, 15 березня чоловік отримав щеплення проти COVID-19 вакциною Covishield/AstraZeneca.

Вакцинацію працівників військового госпіталю здійснювала мобільна бригада. 16 березня о 17:25 чоловіка доставила бригада екстреної медичної допомоги в міську клінічну лікарню №3, де лікувався з приводу інсульту“, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що протипоказань до введення вакцини, а саме алергії до будь-якого з компонентів препарату, у чоловіка не було.

У той же день з того ж флакону вакцини було щеплено ще 9 осіб. В двох із них було підвтерджено COVID-19. Через це забор матеріалу для ПЛР-тестування здійснили й в померлого для аналізу“, – йдеться в повідомленні.

Зі слів керівника мобільної бригади, яка вакцинувала працівників військового госпіталю, пацієнт переніс вакцинацію нормально, скарг на стан здоров’я чоловік не висловлював.

Для встановлення точної причини смерті призначено патологоанатомічне дослідження.

Нагадаємо, на Одещині раптово померла військова, яка недавно прищепилась від коронавірусу. МОЗ назвало причину смерті військової, яка померла за два дні після вакцинації.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено