Івано-Франківськ

На Прикарпатті за психологічне насильство над матір’ю засудили чоловіка

Івано-Франківською окружною прокуратурою здійснювалося підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом учинення обвинуваченим домашнього насильства над матір’ю.

Домашнє насильство - у 2020 році кількість звернень до поліції зросла » Слово і Діло

Довели, що чоловік, проживаючи з матір’ю, систематично вчиняв щодо неї психологічне насильство: ображав її нецензурними словами та погрожував фізичною розправою, вимагаючи гроші на придбання спиртного й сигарет, примушував купувати для нього вказані товари, нецензурно лаявся та ображав, що призвело до психологічних страждань потерпілої, пише ПІК з посиланням на прокуратуру області.

Зауважимо, що чоловік раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення вищезазначених дій.

З урахуванням усіх обставин особу засуджено до 240 годин громадських робіт, що є максимальним терміном для зазначеного виду покарання, передбаченого санкцією відповідної статті.

Також суд ухвалив застосувати до засудженого обмежувальні заходи, передбачені п. 5 ч. 1 ст. 91-1 КК України, – направлення для проходження програми для кривдників або пробаційної програми.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено