З моменту встановлення на Прикарпатті “червоної” зони карантину, тобто протягом вихідних днів 30-31 жовтня 2021 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснили:
- 932 моніторингових відвідування (раптові перевірки),
- виявили 71 порушення (8%),
- склали 41 протокол, надали 42 пропозиції.
Зокрема перевірили:
– закладів громадського харчування – 269: виявили 15 порушень (5,5%), складено 7 протоколів, надано 11 пропозицій;
– об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 323: виявили 38 порушень (12%), складено 29 протоколів, надано 16 пропозицій;
– об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 235: виявили 7 порушень (3%), складено 1 протокол, надано 6 пропозицій;
– агропродовольчих ринків – 25 перевірок: виявили 8 порушень (32%), складено 4 протоколи, надано 6 пропозицій;
– перукарень – 22: порушень не виявили;
– інших об’єктів – 58: виявили 3 порушення (5%), надано 3 пропозиції.
Читайте також:
- З чого б це мер Франківська Руслан Марцінків уже хвалить і Президента, і прем’єра (ФОТО)
- ВІДВЕРТО: Володимир Війтишин, архієпископ і митрополит Івано-Франківський УГКЦ (ВІДЕО)
- Не розбазарити землю, дати вчителям зарплату та… злетіти на дельтаплані, – Іван Дирів про рік роботи на посаді Долинського міського голови
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram
Читайте нас у тг