Івано-Франківськ

Щоб втекти за кордон, чоловік підробив довідку про смерть дружини, матері двох своїх дітей

Прикордонники Чопського загону прикордонників викрили 37-річного українця, який попри призовний вік спробував виїхати за межі країни шляхом зухвалого обману.

news 20220316 164053 1647441653 scaled

Чоловік разом з двома дітьми прямував в Словаччину через пункт пропуску «Малий Березний» на Закарпатті, повідомляє Дкржприкордонслуба, пише ПІК.

“Під час перевірки документів він зазначив, що самостійно виховує двох синів у зв’язку зі смертю дружини. На контроль разом з іншими документами він подав свідоцтво про смерть, видане на початку березня цього року”, – йдеться у повідомленні.

Перевіряючи документи, інспектор засумнівалася у дійсності свідоцтва про смерть. Бланк свідоцтва та печатка не відповідали встановленому зразку.

У ході поглибленої перевірки факт підробки документа було підтверджено.

Про виявлене правопорушення прикордонники проінформували співробітників Нацполіції. «Батьку-одинаку» відмовлено у перетині кордону. З пункту пропуску він вибув у супроводі слідчого Нацполіції.

Нагадаємо, що в Україну за добу 14 березня прибули понад 15 тисяч громадян. Майже 13 тисяч з них – українці.Більшість з них – чоловіки. Вони повернулися на Батьківщину, щоб гнати російських окупантів геть.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено