Івано-Франківськ

В середу наші повітряні сили знищили три літаки та вертоліт окупантів – ЗСУ

Противник отримує жорсткий супротив з боку підрозділів Сил оборони Держави. Окупанти несуть суттєві втрати у живій силі та техніці.

В середу наші повітряні сили знищили три літаки та вертоліт окупантів - ЗСУ

З початку доби підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України знищено два літаки Су-30СМ в Одеській області, вертоліт Ка-52 поблизу Миколаєва та літак Су-34 на Чернігівщині. Дані щодо втрат противника уточнюються. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ станом на 18 годину 16 березня, пише ПІК.

Московити продовжують обстрілювати об’єкти критичної інфраструктури України, житлові квартали,  колони мирних жителів під час здійснення евакуації з районів ведення активних бойових дій. Фіксуються факти тримання людей у заручниках, пограбування місцевого населення.

Окрім того, у зв’язку з проведеною примусовою мобілізацією чоловіків на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей склалася критична ситуація, що наближає зазначений регіон до гуманітарної катастрофи.

Так, в Макіївці, катастрофічна ситуація у місцевих лікарнях, які фактично не спроможні надавати медичну допомогу мирному населенню через брак кваліфікованого медичного персоналу.

“Збройні Сили України продовжують успішно виконувати поставлені завдання щодо відсічі збройної агресії проти України. На окремих напрямках наші підрозділи перегруповані та перейшли у контрнаступ”, – додають в Генштабі ЗСУ.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено