Івано-Франківськ

Трупи окупантів масово везуть з Білорусі в Росію: свіжа статистика

За останні кілька днів вивезли у напрямку Росії орієнтовно 2.5 тисячі покійників.

preview w698zc0

Російських військовослужбовців, які отримали поранення під час війни в Україні, продовжують лікувати в госпіталях Гомельської області. За словами місцевих жителів, їх транспортують машинами і гелікоптерами до міста Наровля. Потім везуть у Мозир і Гомель. Трупи – поїздами і літаками до Росії, повідомляє Білоруська служба «Радіо Свобода», пише ПІК.

«Ми були з побутовою раною в Мозирській лікарні. Там стільки поранених росіян – просто жах. Страшенно понівечені. Неможливо слухати їхні стогони на всю лікарню», – повідомило джерело видання в Гомельській області.

Також повідомляють:

«Тільки в неділю в Мозирі прооперували близько сотні росіян. Уже в понеділок «закинули» в лікарню ще більше. До їхнього лікування та хірургічних операцій залучаються всі лікарі, у тому числі терапевти та отоларингологи. Правда, допомога місцевим жителям надається, але незабаром з цим можуть виникнути проблеми», – розповіли люди, пов’язані з медициною в Мозирі.

За словами джерел «Радіо Свобода», інформація надходить не безпосередньо від лікарів – навіть медсестри дали підписку про мовчання, побоюючись розірвання контракту.

Тим часом у Наровлі обладнаний повноцінний польовий госпіталь.

«На території колишньої автобази багато військових наметів. У них також є польова кухня та пральня. Порахувати поранених навряд чи можливо, але їх явно сотні. Місцевих туди не пускають”, – розповіли місцеві мешканці.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено