Івано-Франківськ

33 день війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Крилаті ракети вдарили по містах України, окупанти попали в полон.

Близько опівночі бойовий підрозділ 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади знищив спостережний пункт російської нацгвардії, що облаштувався в лісопосадці.

У результаті бойового зіткнення, яке тривало кілька хвилин, знищений військовий «Урал» і двоє росгвардійців (вороги згоріли й ідентифікації не підлягають). Решта гвардійців утекли.

Наразі рашист отримав милиці

780x1040 scaled

Українські бійці взяли в полон військовослужбовця зі складу 138-ї мотострілецької бригади ЗС РФ Андрія Кононова під час визволення села Мала Рогань під Харковом. 

“Йому пощастило, його батарея била по житлових кварталах Харкова, вбивала мирних жителів, але він житиме, і отримав милиці для пересування.  Разом з Кононовим 25-26 березня було взято в полон понад 30 російських військовослужбовців та відданих їм найманців з окупованих територій, десятки російських військових знищено під ударами 92-ї бригади та добровольчих загонів”, повідомив відомий журналіст Юрій Бутусов.

Роскомнагляд заборонив друкувати інтерв’ю з президентом Зеленським

Як писала ПІК,  Президент України Зеленський 27 березня поговорив із журналістами російських видань “Медуза”, “Дощ”, “КомерсантЪ” за сприяння “Нової газети”, та автором книги “Моя кремлівська рать” Михайлом Зигарем.

624096e4b4212

Щоправда, Роскомнагляд заборонив їм публікувати це інтерв’ю. Звісно чому.

Ось як відповів Зеленський, зокрема, на питання: “Навіщо Путіну війна”:

“На жаль, я вважаю, що його плани не стратегічні. [У Путіна] інший підхід. Щоб сьогоднішнє, щоб запам’ятали. Щоб був пам’ятник – Мавзолей, пам’ятник, грамота. Я сьогодні бачу у цих вчинках грамоту, навіть не бачу пам’ятника. І вважаю, що це є помилка. Але вважаю, що не його одного – помилка його оточення”.

До слова, інтерв’ю вийшло на сайті і YouTube-каналі “Медузи”, YouTube-каналах Михайла Зигара, Тихона Дзядка та Катерини Котрікадзе, німецькому телеканалі OstWest. Хто з рашистів захоче переглянути – перегляне.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено