Івано-Франківськ

Екстрасенс побачив, як помре Путін: зараз живе на сильних препаратах

Від господаря Кремля йде дуже слабка холодна енергетика, це свідчить про те, що запас енергії вичерпується.

Зрада оточення і смерть у бункері: екстрасенс побачив, як помре Путін

Російський диктатор Путін невиліковно хворий – не лише фізично, а й психічно, стверджує таролог і чорний маг Віктор Литовський, повідомляють Факти, пише ПІК.

Спираючись на результат кількох розкладів, вимальовується дуже гнітюча, можна сказати, плачевна ситуація для диктатора Кремля. Найбільш критичними періодами для тирана є так звані перехідні періоди.

Перший період: травень-червень. У ці часові рамки можливе переривання життєвого циклу через фізичну слабкість, тілесні травми, фізичне та психологічне виснаження.

Другий період: серпень-вересень. Цей період характерний тим, що на диктатора може бути фізичний вплив зі сторони, що може стати причиною його смерті.

Йдеться не лише про смертельне захворювання, а й про небезпеку для життя від осіб із його найближчого оточення. По суті, зараз Путін живий тільки завдяки сильним медикаментозним препаратам, а спроби зберегти залишки розуму здійснюються за допомогою найсильніших антидепресантів і психотропних речовин.

Від господаря Кремля йде дуже слабка холодна енергетика, це свідчить про те, що запас енергії вичерпується, і його життєвий цикл добігає кінця.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено