Івано-Франківськ

Як консервувати огірки без солі: порада від шеф-кухаря

Нещодавно в Україні виник дефіцит солі. Адже люди почали масово її скуповувати.

Як консервувати огірки без солі: порада від шеф-кухаря

Влітку сіль – це актуальний продукт для тих, хто займається консервацією. Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко поділився порадою, що робити коли немає солі, й чим її можна замінити, наприклад при консервації огірків чи інших овочів, пише ПІК.

“Наші люди вважають, що якщо вдома є сіль і гречка, то ми переживемо все, що тільки можна пережити. Але зараз уже світ змінюється і можна сказати, що, якщо у нас вдома є просто оцет і будь-яка крупа, ми можемо пережити все, що завгодно”, – каже він.

Господиням, які консервуватимуть огірки шеф-кухар радить, радить просто проварити їх у воді, додавши до неї спецій для смаку та оцету та законсервувати. І все буде гаразд. 

“Наше головне завдання під час консервування продуктів не дати бактеріям розвиватися. А оцет чудово справляється з цим завданням та вбиває всі бактерії”,– зазначає Клопотенко.

Кухар зауважує, що не завадить ще й мінімізувати споживання солі у своєму раціоні. Це просто корисно для вашого організму.

“Крім того, що у нас найсильніша нація, ми будемо ще й найздоровішою нацією, коли відмовимося від солі”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено