Івано-Франківськ

Лавров зірвав фотосесію на G20 – міністри не захотіли з ним фотографуватися

Першим від спільної фотосесії із делегатом від РФ відмовився держсекретар США Ентоні Блінкен.

39f40fdab1ad8da1cb7313982ee9dac20cbaa652 1500 1000 scaled

На Балі відбувається зустріч голів закордонних відомств країн «Групи 20». У цій зустрічі бере участь глава МЗС РФ Сергій Лавров.

Традиційну фотосесію всіх учасників саміту G20 цього року буде скасовано через відмову деяких міністрів закордонних справ фотографуватися спільно з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим.

Про це йдеться у повідомленні dsnews.ua, пише ПІК.

Попередньо фотографування перенесли на закінчення саміту. Повідомляється, що першим від спільної фотосесії із делегатом від РФ відмовився держсекретар США Ентоні Блінкен.

Нагадаємо, Лавров прибув на Балі і планував зустрітися з кількома колегами по G20 на саміті, але міністри, включно з Бербок та Блінкеном, виключили можливість спілкування з Лавровим.

Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що Росії не можна дозволити використовувати зустріч G20 як платформу з огляду на її агресію в Україні.

“В інтересах усіх нас – забезпечити повагу та дотримання міжнародного права. Це спільний знаменник”, – заявила голова німецької дипломатії.

Нагадаємо, що Україна очікує від зустрічі G20 повної економічної та політичної ізоляції Кремля, заявляє радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

«Чого очікує Україна від зустрічі #G20? Лідерства та рішень – повної економічної та політичної ізоляції Кремля. Для російських представників #G20Indonesia має стати коридором ганьби. Кожна цивілізована держава має сказати, що Росія є країною-терористом, якій не подають руки», – написав він у твіттері.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено