Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 3-9 липня

Стрільцям астрологи підказують, що зараз закладається база на найближчі кілька місяців, а Ракам нагадують, що настав час згадати про невирішені

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на тиждень прогнозує позитивні речі та підказує, як краще діяти, щоб запобігти негативам, пише ПІК.

  • ОВЕН

Настав час переглянути своє минуле, усвідомити, проаналізувати та скинути багаж негативних установок. Така практика сприяє розкриттю вашого прихованого потенціалу, посилює ваш вплив на оточення, допомагає набути впевненості.

Варто зайнятися складанням планів на майбутнє. Краще не з’ясовувати стосунків у цей період і не створювати конфліктні ситуації, постарайтеся привернути увагу оточення своїми міркуваннями та цілеспрямованими діями.

  • ТЕЛЕЦЬ

Завершується період внутрішнього гальмування і сумнівів у собі, результати змін стануть чітко помітні вже найближчим часом.

Обставини, в яких ви опиняєтеся протягом тижня, а також люди, які з’являються на вашому життєвому шляху, сприяють успіхові в різних починаннях, допомагають упоратися з будь-якими труднощами.

  • БЛИЗНЯТА

Ви можете опинитися в ситуаціях, за яких доводиться руйнувати все старе і віджите. Гарний час для створення нових спілок та вибудовування рівноцінних взаємин зі старими партнерами.

Сприятливий час для того, щоб вирішити старі проблеми, розібратися з особистими і діловими відносинами, зруйнувати взаємозв’язки, що пережили себе, й отримати заслужену нагороду за свою працю.

  • РАК

Непросто досягти рівноваги, балансу та гармонії, але все ж можливо. Зараз важливо не перестаратися з активними діями, щоби не заробити емоційне вигоряння.

Це час наведення ладу у всіх життєвих сферах, досягнення визначеності в особистих відносинах та діловому партнерстві. Також настав час згадати про невирішені юридичні питання, щоб зараз довести їх до кінця.

  • ЛЕВ

Це час, коли потрібно повернутися в минуле, проаналізувати попередній досвід, переглянути завершення ситуацій та подій. Обставини можуть повернути ті відносини, де ви не засвоїли уроків.

Краще не приймати важливих та доленосних рішень, відкласти поїздки та подорожі до нових, незнайомих місць. Здійснювати великі покупки, особливо купувати засоби пересування або техніку, також не варто.

  • ДІВА

З’являється можливість пройти глибоке кармічне очищення на духовному рівні та прийти до розкриття вашої внутрішньої природи. Ви знайдете енергію для досягнення поставленої мети, визначається новий вектор розвитку в найбільш актуальних життєвих сферах.

Всі внутрішні та зовнішні перешкоди будуть усунені та подолані. Можна повернутися до старих незакінчених справ, завершити їх, навести лад у документах, а також у своїх думках.

  • ТЕРЕЗИ

Вже незабаром ви отримаєте шанс повернути своє життя в бажаному ключі та попрямувати до нових горизонтів. Для багатьох представників знаку тиждень може стати початком кардинальних змін та усвідомлення фундаментальних речей.

Хороший період для вирішення конфліктів та усунення розбіжностей, є шанс досягти балансу в деяких актуальних питаннях. Настав час підбити підсумки і попрощатися з тим, що більше не приносить вам користі.

  • СКОРПІОН

Всесвіт надає вам всі шанси та можливості, щоб змінити життя на краще, головне – не відмовляйтеся від своєї мрії. Завершення важливих життєвих етапів, їх аналіз сприяє об’єктивному поглядові на навколишню дійсність.

Це найкращий час для того, щоб прожити та відпустити старі образи, непорозуміння та біль, які обтяжують душу, щоб зі світлим та відкритим серцем увійти до нового циклу.

  • СТРІЛЕЦЬ

Планетарні енергії торкнуться вашої підсвідомості, висвітлять ваші страхи та обмеження, прояснять ваші ілюзії і сприятимуть внутрішній трансформації. У цей період слід бути особливо обережними, утримувати зв’язок із реальністю та залишатися пильними у любовних та ділових питаннях, а також у справах, пов’язаних із фінансами.

Зараз закладається база, яка стане міцною опорою на найближчі кілька місяців. Починається цікавий та активний час, життя змінюється на краще.

  • КОЗОРІГ

У цей час ви можете зіткнутися з повторенням набридливих життєвих уроків, однак тепер ви на них дивитеся інакше і навіть отримуєте деяке задоволення. Минулий досвід допоможе впорядкувати та структурувати свої знання та вийти на правильний шлях.

Не виключено, що в цей період вам захочеться тиші, спокою та усамітнення, щоб обміркувати деякі моменти та переглянути свої погляди на партнерські взаємини.

  • ВОДОЛІЙ

Настав час змінювати своє життя, розширювати світогляд і зруйнувати те, що заважає зробити ривок уперед. Відкриваються хороші перспективи у кар’єрі та питаннях самовдосконалення.

Головне, навчитися дотримуватися нових правил, проявляти працьовитість, дисципліну, пунктуальність, чесність та професіоналізм.

  • РИБИ

Ви легко робите правильний вибір, досягаєте гармонії між зовнішнім світом та своїм внутрішнім станом. У вас достатньо сил та енергії, щоб довести розпочате до кінця.

Зараз найкращий час для того, щоб вирішити старі проблеми та налагодити зв’язок між тим, що ви хочете, і тим, що ви робите. Поліпшується ситуація на роботі, відновлюються зіпсовані стосунки з колегами.

6 main v1625478024

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено