Івано-Франківськ

239 доба війни в Україні: ЗСУ збили шість крилатих ракет та 16 безпілотників

Окупанти не полишають спроб наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

239 доба війни в Україні: ЗСУ збили шість крилатих ракет та 16 безпілотників

239 доба війни в Україні: 19 жовтня ворог завдав 11 ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснив понад 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це вранці, 20 жовтня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Ударів росіян зазнали райони понад 25 населених пунктів. Це, зокрема, Бурштин Івано-Франківської області, Ладижин Вінницької області, Зеленодольськ Дніпропетровської області, Сіверськ, Слов’янськ і Терни на Донеччині, Значкове Запорізької області та Давидів Брід на Херсонщині.
  • Окупанти використали крилаті, авіаційні та зенітні керовані ракети. Крім того, ворог здійснив пуски понад десяти безпілотних літальних апаратів іранського виробництва “Shahed-136”, понад половину яких – з території Республіки Білорусь.
  • На Південнобузькому напрямку ворог продовжує облаштовувати оборонні позиції. Для стримування контрнаступу наших військ обстрілює населені пункти вздовж усієї лінії зіткнення.
  • На Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник активних наступальних дій не вів. Завдав обстрілів у районах понад 20 населених пунктів вздовж всієї лінії зіткнення.
  • В результаті ударів Сил оборони протягом останніх днів, підтверджено ураження живої сили та техніки противника в Запорізькій області – до 150 військовослужбовців поранено та знищено близько 15 одиниць озброєння і військової техніки.
  • Українська авіація протягом минулої доби завдала десять ударів. Підтверджено ураження шести районів зосередження озброєння та військової техніки, а також чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів ворога.
  • Підрозділи протиповітряної оборони збили 6 крилатих ракет, 1 гелікоптер Ка-52 та 16 БпЛА, з них – 14 “Shahed-136” іранського виробництва.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, шість районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, один склад боєприпасів, станцію РЕБ та шість інших важливих об’єктів, включаючи міст та понтонну переправу противника.

Віримо у Збройні Сили! Слава Україні! З нами Бог! Разом переможемо!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено