Івано-Франківськ

Окупанти за день використали проти українців дев’ять дронів-камікадзе – Генштаб

Триває двісті тридцять восьма доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.

b2ee72eb88da810d2ea48c7cad35f647

Російські окупанти продовжують гатити по мирним містам нашої держави. Проте Волинському та Поліському напрямках обстановку суттєво не змінили.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

“Окупанти протягом дня задіяли дев’ять іранських дронів-камікадзе. Запускали їх з території Білорусі. Вісім з них збито”, – йдеться у повідомленні.

На інших напрямках ворог здійснював обстріли: на Сіверському напрямку – з мінометів та ствольної артилерії, в межах населених пунктів Гай та Хрінівка Чернігівської області.

На Слобожанському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Вовчанські Хутори, Терни, Красне, Огірцеве, Стрілеча та Хатнє.

На Куп’янському напрямку – зі ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Берестове, Дворічна, Кам’янка та Кислівка.

FB IMG 1666194683805 scaled

На Лиманському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Греківка, Гряниківка, Надія, Новоєгорівка, Зарічне,  Серебрянка, Терни, Торське та Ямполівка.

На Бахмутському напрямку – з танків та артилерії, в районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Майорськ, Нью-Йорк, Опитне, Роздолівка, Соледар, Спірне та Яковлівка.

На Авдіївському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Авдіївка, Бердичі, Первомайське, Карлівка, Красногорівка, Марʼїнка та Новомихайлівка.

На Новопавлівському, Запорізькому та Південнобузькому напрямках противник активних наступальних дій не вів. Завдав обстрілів у районах понад 45 населених пунктів вздовж всієї лінії зіткнення.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено