Івано-Франківськ

268 день війни в Україні: ЗСУ за минулу добу збили 5 “шахедів”, 4 крилаті та 2 авіаційні ракети

Розпочалася 268 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково переможемо!

268 день війни в Україні: ЗСУ за минулу добу збили 5 "шахедів", 4 крилаті та 2 авіаційні ракети

ЗСУ за минулу добу, 17 листопада збили 4 крилаті ракети, 2 керовані авіаційні ракети та 5 БпЛА “Шахед-136”. Про це вранці, 18 листопада повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Українські підрозділи ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили 4 пункти управління, 22 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 6 складів боєприпасів та 4 інших важливих об’єкти окупантів.
  • Українські захисники відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське і Стельмахівка Луганської області та Білогорівка, Верхньокам’янське, Спірне, Опитне, Первомайське, Водяне та Новомихайлівка Донецької області.
  • Російські загарбники у четвер завдали 5 авіаційних та 27 ракетних ударів, здійснили понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Протягом минулої доби від ракетних ударів постраждали об’єкти цивільної інфраструктури в населених пунктах Балаклія та Ізюм Харківської області; Вільнянськ Запорізької області; Дніпро та Нікополь на Дніпропетровщині; Очаків Миколаївської області та Одеса.
  • Ворог не припиняє обстрілювати позиції наших військ та населені пункти, що неподалік лінії зіткнення.
  • В Білгородській області розпочато активне вербування працівників промислових підприємств до приватної військової компанії “вагнер”.
  • У зв’язку зі значними втратами особового складу та недостатньою кількістю медичного персоналу в підрозділах окупантів на території України, на тимчасово окупованих територіях Луганської області медиків регіону зобов’язали стати на військовий облік для подальшого доукомплектування вакантних посад.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено