Івано-Франківськ

Маляр розповіла, які неправдиві меседжі про Бахмут поширює ворог

Противник відпрацьовує медійно три задачі.

dc7c0ab4722d0353

Ворог продовжує концентрувати найбільші свої наступальні спроможності на Бахмутському напрямку. Паралельно використовує і медійні сили, зокрема розповсюджує ІПСО щодо боїв за Бахмут.

Про це повідомляє заступниця Міністра оборони Ганна Маляр, пише ПІК.

“Противник відпрацьовує медійно три задачі: підірвати довіру нашого суспільства і військових до рішень командування по Бахмуту; демотивувати і психологічно ослабити наше військо; спровокувати наше військове керівництво на помилкові дії”, – каже Маляр.

Ворог використовує такі меседжі:

  • нібито рішення тримати Бахмут політичні
  • нібито Бахмут нема сенсу тримати там майже все в оточенні
  • нібито героїзм українських бійців роздуває українська пропаганда

“Які два прізвища безкінечно експлуатують у російських Іпсо по темі Бахмута? Президента України, командувача Сирського. З метою підірвати довіру до них та внести конфлікт у військове керівництво держави. Адже у російських вкидах не пишуть, що військові рішення не приймаються одноосібно. Є військове командування. Крім того, постійно засідає Ставка Верховного Головнокомандувача – де теж приймаються оперативні рішення за участі всіх воюючих силових структур”, – додає Маляр.

Для чого це потрібно ворогу?

“Коли суспільство сприймає бої в Бахмуті як фактор, який кінцевим чином вплине на хід війни, тоді перелякане суспільство за задумом ворога повинно почати тиснути на військово-політичне керівництво щодо припинення оборонних дій”, – пояснює Маляр.

То що ж насправді відбувається?

ЗСу обороняють Бахмут.

Оборона Бахмута наразі обумовлена оперативно-тактичною доцільністю, а рішення, приймаються грамотні, виважені та спрямовані на виконання  оборонних задач.

Які можуть бути оборонні задачі?

  • утримання займаних рубежів та позицій
  • недопущення просування противника вглиб території
  • нанесення ворогу значних втрат
  • створення умов для переходу в контрнаступ

Як зазначила заступниця Міністра оборони, обороняти Бахмут будуть до тих пір, поки нам це буде необхідно з точки зору виконання військових оборонних задач.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено