Івано-Франківськ

росія вдарила по будинках та навчальних закладах на Донеччині: ситуація в інших регіонах

На Херсонщині та Харківщині росія обстрілює приватні будинки та об'єкти критичної інфраструктури.

medium

російські війська продовжують завдавати ударів по населених пунктах України, руйнуючи цивільну інфраструктуру та вбиваючи цивільних жителів.

Про це зранку 6 квітня повідомили обласні військові адміністрації, передає “Громадське“,

Донеччина

У цьому регіоні окупанти вбили 5 квітня 5 цивільних людей: двох — в Олексієво-Дружківці, двох — у Бахмуті та одну — у Сергіївці. Ще 9 зазнали поранень. Олексієво-Дружківку росіяни обстріляли зранку 5 квітня: крім двох загиблих, там ще є четверо поранених.

У Бахмуті окупанти пошкодили дитсадок, у Званівці — школу, будинок культури, крамницю і понад 20 приватних будинків, а в Сіверську — будинки на двох вулицях. У Никифорівці пошкоджено 4 багатоквартирні будинки, 2 приватні будинки та крамницю, а у Васюківці — ще 3 будинки.

Харківщина

У Харківській області окупанти минулої доби обстрілювали прикордонні населені пункти Куп’янського, Харківського, Ізюмського та Чугуївського районів. Під російськими ударами перебували люди та цивільна інфраструктура в Куп’янську, Кучерівці, Дворічній, Удах, Ветеринарному, Липцях, Козачій Лопані та інших населених пунктах.

У Куп’янську окупанти пошкодили приватне домогосподарство: там сталася пожежа. А в селі Кучерівка зазнав поранення та був госпіталізований 65-річний цивільний чоловік. У Довгенькому росіяни пошкодили ще дві приватні будівлі, а в Богуславці — чотири приватні будівлі.

Херсонщина

Населені пункти Херсонської області росіяни впродовж 5 квітня обстріляли 42 рази. Вони випустили 151 снаряд із мінометів, артилерії та безпілотників. Зокрема, житлові квартали Херсона атакували 9 разів. Ворог поцілив в об’єкти критичної інфраструктури, приватні та багатоквартирні будинки.

Через це 55-річний чоловік, який зазнав важких поранень під час обстрілу Берислава, помер у лікарні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено