Івано-Франківськ

Укрзалізниця звільнила провідника, який дозволив поїхати до Варшави пасажиру без квитка

Він погодився сприяти перевезенню пасажирів за окрему плату.
Укрзалізниця звільнила провідника, який дозволив поїхати до Варшави пасажиру без квитка

Фото ілюстративне.

Провідника, який погодився сприяти безквитковому пасажиру проїхати за гроші, Укрзалізниця відразу звільнила й скерувала звернення до правоохоронців. Про це компанія повідомляє у Фейсбук, пише ПІК.

“Звільненням справа не обійдеться, адже національний перевізник також скеровує заяву до правоохоронців, щоб розібралися детально з можливим складом злочину й притягли до відповідальності. Ми просимо пасажирів максимально висвітлювати подібні махінації, якщо вони трапляються з боку окремих співробітників компанії чи третіх осіб”, – йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці додали, що квитки на Варшаву, які досі є найбільш затребуваними серед наших пасажирів, прозоро продаються у застосунку Укрзалізниці — і більше ніде.

  •  Ці квитки іменні.
  •  Їх можна придбати на більше 4 на акаунт.
  •  Ми моніторимо і блокуємо будь-які підозрілі бронювання.
  •  Горизонт продажів — 20 днів.

Кожного ранку о 8:00 відкривається продаж на 20-й день вперед, а також повертаються в систему повернуті пасажирами квитки на інші дати.

Укрзалізниця цьогоріч значно збільшила пропозицію квитків на міжнародні напрямки, зокрема запровадивши додатковий щоденний пересадковий рейс №19/20 Київ-Хелм-Варшава. Крім того, 7 поїздів щодня курсують до Перемишля, 3 до Будапешта, 2 до Кошице, незмінно популярним є пряме сполучення до Кишинева зі зручною пересадкою до аеропорта Ясси.

“Закликаємо: не піддавайтесь на спокусу “лівих” квитків, викривайте схематозників і повідомляйте про них до контакт-центру Укрзалізниці: 0 800 503 111 або поліції. Залізничники — за чесні правила для всіх, і ми зробимо все для того, щоб ваші подорожі були безпечними та комфортними”, – додали в компанії.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено